Kotisiivouslahjakortti on upea lahjaidea

Siskoset-lahjakortti on mahtava tapa muistaa ystävää tai perheenjäsentä! Haluatko yllättää tärkeän ihmisen persoonallisella tavalla? Anna lahjaksi kotisiivouslahjakortti.

Siivouslahjakortti sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Muista ystävää tai perheenjäsentä kotisiivouslahjakortilla, kun haluat antaa hänelle hyvää mieltä ja aikaa! Kotisiivouslahjakortti sopii lahjaksi myös hänelle, jolla on jo kaikkea.

Aineeton lahja on myös ekologinen – kuka haluaa kerätä turhaa tavaraa, kun samalla rahalla voi ostaa palvelua paikalliselta yritykseltä?

Siskoset-lahjakortit ovat ostettavissa suoraan Holvi-kaupastamme. Valitse haluamasi lahjakortin arvo ja maksa helposti verkossa.

OSTA KOTISIIVOUSLAHJAKORTTI

Kotisiivouslahjakortti sopii vuoden kaikkiin juhliin

Joululahja, syntymäpäivälahja, valmistujaislahja – tässä vain muutama erinomainen käyttötarkoitus Siskoset-lahjakortille. On helppo sanoa, että lahjakortti sopii juhlaan kuin juhlaan. Lahjan saaja voi vapaasti valita milloin haluaa käyttää lahjansa.

Siskoset-lahjakortit verkosta

Siskoset -kotisiivouslahjakorttien osto sujuu helposti suoraan verkkokauppamme kautta, mutta palvelemme tarvittaessa myös henkilökohtaisesti osoitteessa Yrittäjäkatu 22, Nokia.

Kotisiivouslahjakortti joululahjaksi

Joulun ei tarvitse olla täynnä materiaa. Anna tänä vuonna lahja, joka on aineeton ja tuottaa hyvää mieltä. Voit toimittaa lahjakortin joko sähköisenä tai kauniisti paperille printattuna. Lahjakortti sopii hyvin myös yrityksen lahjaksi henkilöstölleen tai yhteistyökumppaneilleen. Jokainen saaja voi käyttää lahjan juuri itselleen sopivana ajankohtana.

Siivouslahjakortti syntymäpäivälahjaksi

Siskoset-lahjakortti sopii hyvin syntymäpäivälahjaksi sekä nuoremmalle polvelle että jo varttuneemmille päivänsankareille. Valitse summa ja tilaa lahjakortti verkkokaupasta. Lahjan saaja voi itse päättää, milloin haluaa juhlistaa syntymäpäiväänsä siivouspalvelulla.

Anna persoonallinen joululahja

Mitä joululahjaksi hänelle, jolla on jo kaikkea? Siskoset-lahjakortti tietenkin! Jos et tahdo kasvattaa tavararöykkiötä, on aineeton lahjakortti mitä mainioin valinta. Se on myös vastuullinen lahja, jonka kautta sekä tuet paikallista pienyritystä että vähennät turhan tavaran määrää. Siivouslahjakortti on tilaisuutesi antaa lahjaksi unohtumaton muisto. Voit toimittaa Siskoset-lahjakortin joko suoraan lahjan saajan sähköpostiin, tai halutessasi voit tulostaa sen paperille ja sujauttaa jouluiseen kirjekuoreen ja antaa joulupukin toimittaa sen perille.

OSTA KOTISIIVOUSLAHJAKORTTI

Lahja hääparille

Yhä useampi hääpari toivoo saavansa lahjaksi jotakin muuta, kuin perinteisiä tavaralahjoja. Siskoset-lahjakortin avulla voit antaa häälahjan, jonka tuore aviopari voi käyttää haluamanaan ajankohtana vaikkapa uudessa yhteisessä kodissa. Siskosten lahjakortti on helppo toteuttaa myös yhteislahjana: kerää ystävät tai suku yhteen, valitkaa yhdessä sopiva summa ja saatte hankittua yhdessä isomman lahjakortin hääparin iloksi.

Äitienpäivälahjat ja kevään juhlat

Kevät on juhlien aikaa! Anna äidille lahjaksi omaa aikaa tai ilahduta ylioppilasta tai muuta opintojaan päättävää persoonallisella lahjakortilla.

Yllätyslahja – tilaa lahjakortti helposti verkosta

Mikä olisi ihanampaa kuin saada ystävältä yllätys ilman mitään sen suurempaa syytä? Yllätyslahjana lähetetty lahjakortti kertoo tärkeän viestin silloinkin, kun et itse pääse tapaamaan lahjan saajaa. Välimatka saattaa olla pitkä, mutta välittämisestä voi kertoa sähköisen lahjakortin kautta. Siskosten lahjakortti suoraan verkosta ostettuna on nopea ja käytännöllinen tapa muistaa ystävää, sukulaista tai vaikkapa hyvää työtä tehnyttä kollegaa!

OSTA KOTISIIVOUSLAHJAKORTTI