Yleiset arvontasäännöt – Siskoset Oy

Näiden sääntöjen lukeminen ja niiden hyväksyminen ovat edellytys kilpailuihin ja arvontoihin osallistumiselle.
Siskoset Oy yleiset arvontasäännöt ovat voimassa kaikissa verkkosivuillamme tai muilla alustoilla järjestettävissä arvonnoissa.

Järjestäjän tiedot

Siskoset Oy
Yrittäjäkatu 22
371000 Nokia
Y-tunnus 2371367-9

Palkinnot

Arvonnan palkinnot tarjoaa yhteistyökumppani ja/tai Siskoset, jonka verkkopalvelussa tai muilla alustoilla arvonta sijaitsee. Palkinnot arvotaan kampanjan päätteeksi erikseen ilmoitettuna ajankohtana, ja voittajalle ilmoitetaan voitoista henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan myös julkaista kilpailusivulla ja/tai Siskoset Oy:n muissa kanavissa.
Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Jos lähetys palautuu puutteellisten yhteystietojen perusteella, palkintoja ei uudelleenlähetetä.

Osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
Arvonnan järjestäjä ei ole vastuussa osallistumiskanavien toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.
Force majeure -tilanteissa Siskoset Oy ei ole vastuussa. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi, eikä Siskoset Oy ole missään tilanteessa korvausvelvollinen voittajalle.
Siskoset Oy pidättää oikeuden muuttaa arvontojen sääntöjä kaikkina ajankohtina. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan tällä sivulla.

Sääntöjen vastaiset osallistumiset

Arvonnan järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailun osallistujien esimerkiksi Facebook-sivuille tai muihin kanaviin lisäämiä viestejä ja kuvia, jotka ovat loukkaavia, häiritseviä, rikkovat tekijänoikeuksia tai ovat muulla tavalla epäasiallisia, lainvastaisia tai Facebookin tai muiden alustojen käyttöehtojen vastaisia. Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta arvontaan muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on arvonnan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Osallistumisaika

Arvonnat ovat voimassa kulloinkin mainitun kampanjan ajan. Siskoset Oy pidättää oikeuden muuttaa kampanjan kestoa milloin tahansa. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan kampanjasivulla.

Käyttöoikeus

Jos käyttäjä osallistuu arvontaan tekstillä, kuvalla, ääni- tai videotiedostolla tai muulla pyydetyllä materiaalilla, hän luovuttaa materiaalin käyttöoikeuden Siskoset Oy:lle ja antaa luvan julkaista materiaalin verkkopalvelussa tai muilla alustoilla.
Osallistuessasi Siskoset Oy:n verkkopalvelussa tai muilla alustoilla olevaan arvontaan keräämme osallistujien tietoja Siskoset Oy:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Muut ehdot

Sosiaalisessa mediassa toteutettavissa kampanjoissa osallistumalla arvontaan osallistuja vapauttaa Facebookin ja Instagramin kaikesta vastuusta. Facebook ja Instagram eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin eikä Instagramiin.
Kiitos osallistumisestasi ja onnea arvontaan!